​MEGASONEX® ultrazvučna četkica za zube 

Ultrazvučna četkica, zamjenske glave, etui i punjač

1.085,00 kn Kupi
MEGASONEX® ultrazvučna četkica za zube  ultrazvučna četkica za zube objedinjuje karakteristike soničnih četkica za zube i terapeutskog ultrazvuka frekvencije 1.6 MHz i na taj način efikasno odstranjuje plak sa zubiju i sprečava nastanak kamenca. Ultrazvuk razbija lance bakterija koje se talože na našim zubima i uništavaju caklinu, a opcionalna sonična vibracija amplitude od samo jednog milimetra olakšava mehaničko čišćenje. 

Glava četkice izrađena je od nježnih Dupont Tynex vlakana koja ne oštećuju caklinu.

Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, baš kao i ručna ili klasična električna četkica. Preporučuje se  za upotrebu i kod  protetskih nadomjestaka, implantanata, navlaka i endodontski lječenih zubi za smanjenje plaka, te sprečavanje parodontitisa, gingivitisa,  te zubnog kamenca i karijesa.

Najbolji učinak postiže se uporabom s MEGASONEX® ultrazvučna četkica za zube  pastom za zube s nano-hidroksiapatitom.

Jamstvo proizvođača: 2 godine

Disqus komentari

Alacris trgovina d.o.o. - eksluzivni distributer za Megasonex za Hrvatsku

Alacris trgovina d.o.o.
Registriran trademark MEGASONEX® vlasništvo je Goldspire Group Ltd, nudimo Megasonex ultrazvučna četkica za zube, Megasonex ultrazvučni čistač jezika, Megasonex zubna pasta s hidroksiapatitom, Megasonex zamjenske glave četkice.
Copyright 2020 Alacris trgovina d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

-
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu