Ultrazvuk za zdravlje zubiju i usne šupljine

Revolucionarna zubna četkica MEGASONEX® koja koristi ultrazvuk predstavlja novu razinu dentalne higijene

Rješenje za dugotrajno zdrave zube i blistave osmjehe - ultrazvučna zubna četkica MEGASONEX®, jedinstvena po tome što omogućuje potpuno novu i drugačiju dimenziju dentalne higijene, uz dugotrajan osjećaj savršene čistoće, ali i dugotrajnu zaštitu od karijesa i kamenca, te je preporučljiva za svakodnevnu uporabu za sve – i djecu i odrasle.
Današnji način života i prehrane bogate šećerima loše utječe na zdravlje zubiju i desni. Karijes i naslage kamenca su uobičajena pojava od najranije dobi, a parodontoza i upale desni su sve češći i pojavljuju se sve ranije.
Jedina prava preventiva je savršena higijena zubiju i usne šupljine. Vrlo je važno razumjeti što se događa u našim ustima i zbog čega dolazi do karijesa i infekcija zubnog mesa.
Na našim zubima  svakodnevno se stvara plak, koji, ukoliko se ne odstrani, uzrokuje stvaranje zubnog kamenca i karijesa. Plak se sastoji od biofilma, ostataka hrane i bakterija Streptococcus mutans koje se hrane šećerima i izlučuju kiselinu koja nagriza caklinu i stvara karijes. Četkanjem se odstranjuje plak, međutim bakterije Streptococcus mutans od kojih se najvećim dijelom sastoji plak, odmah nakon četkanja počinju ga ponovno formirati.
Ultrazvuk je najbolje oružje u borbi protiv plaka i bakterija. Sveučilišnim i kliničkim istraživanjima dokazano je da ultrazvuk određene frekvencije (1.6Mhz) utječe na bakterije Streptococcus mutans od kojih se najvećim dijelom sastoji plak, tako da kida lance bakterija. Bakterijama je tada potrebno oko 10 - 12 sati da se regeneriraju i počnu ponovno stvarati naslage na zubima. Dakle, uz redovitu uporabu MEGASONEX® četkice, bakterije su onemogućene i ne mogu stvarati plak na zubima, što znači da štiti vaše zube protiv karijesa i kamenca, ali i od infekcija koje uzrokuju parodontozu i krvarenje desni.
MEGASONEX® četkica jedinstvena je i po tome što ima dualni proces, odnosno omogućuje dodatne sonične funkcije i daje izbor korištenja između 9,000 i 18,000 soničnih pokreta u minuti uz ultrazvuk od 1,6 MHz ili korištenje samo ultrazvuka uz ručno četkanje, bez dodatnih soničnih pokreta.
Sonični pokreti su u stvari vrlo brze vibracije koje omogućuju temeljito fizičko čišćenje zubiju.
MEGASONEX® Megacrystal™ radi na sigurnoj niskoj ultrazvučnoj frekvenciji od 1.6MHz, što predstavlja 96 milijuna pokreta u minuti. Slična frekvencija koristi se za terapiju fraktura kostiju. Uobičajene sonične četkice koriste 15 – 40 tisuća pokreta u minuti ili 125 – 333 Hertza.
Osobe koje će naročito osjetiti dobrobiti svakodnevnog čišćenja zubi ultrazvukom su osobe koje nose aparatiće za zube, koje boluju od parodontoze i gingivitisa te koje imaju ugrađene implantate i druge protetske nadomjestke. Međutim, MEGASONEX® četkica namijenjena je svima.
MEGASONEX® pasta za zube s hidroksiapatitom je podjednako inovativan proizvod. Naša slina obnavlja caklinu uz pomoć hidroksiapatita, sićušnog kristala veličine od svega nekoliko nanometara, no ako u slini nema dovoljno hidroksiapatita ili ako kiseline iz plaka ima previše za naš prirodan sustav obrane, caklina polako propada i nastaje karijes. MEGASONEX® pasta za zube sadrži dodatni nano-hidroksiapatit u prikladnoj veličini (čestice od 20-50 nm) što omogućuje dodatnu izuzetno efikasnu zaštitu i obnavljanje zubne cakline. Nano-hidroksiapatit u MEGASONEX® pasti za zube je identičan prirodnom, pa je potpuno siguran za uporabu, čak i za djecu. MEGASONEX® zubna pasta također ne sadrži fluor, parabene, sulfate, konzervanse niti abrazivne sastojke.
Uz MEGASONEX® četkicu preporučuje se koristiti i nastavak za ultrazvučno čišćenje jezika, čime se zaokružuje potpuna oralna i dentalna higijena.
Pozivamo vas da pregledate našu web stranicu i potražite dodatne informacije!

Disqus komentari

Alacris trgovina d.o.o. - eksluzivni distributer za Megasonex za Hrvatsku

Alacris trgovina d.o.o.
Registriran trademark MEGASONEX® vlasništvo je Goldspire Group Ltd, nudimo Megasonex ultrazvučna četkica za zube, Megasonex ultrazvučni čistač jezika, Megasonex zubna pasta s hidroksiapatitom, Megasonex zamjenske glave četkice.
Copyright 2019 Alacris trgovina d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

-
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu