MEGASONEX® ultrazvučna četkica za zube


MEGASONEX® ultrazvučna četkica za zube objedinjuje karakteristike soničnih četkica za zube i terapeutskog ultrazvuka frekvencije 1.6 MHz i na taj način efikasno odstranjuje plak sa zubiju i sprečava nastanak kamenca. Ultrazvuk razbija lance bakterija koje se talože na našim zubima i uništavaju caklinu, a opcionalna sonična vibracija amplitude od samo jednog milimetra olakšava mehaničko čišćenje. 

Glava četkice izrađena je od nježnih Dupont Tynex vlakana koja ne oštećuju caklinu.

Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, baš kao i ručna ili klasična električna četkica. Preporučuje se  za upotrebu i kod  protetskih nadomjestaka, implantanata, navlaka i endodontski lječenih zubi za smanjenje plaka, te sprečavanje parodontitisa, gingivitisa,  te zubnog kamenca i karijesa.
Najbolji učinak postiže se uporabom s Megasonex pastom za zube s nano-hidroksiapatitom.

MEGASONEX® Megacrystal™ radi na sigurnoj niskoj ultrazvučnoj frekvenciji od 1.6MHz, što predstavlja 96 milijuna pokreta u minuti. Slična frekvencija koristi se za terapiju fraktura kostiju. Uobičajene sonične četkice koriste 15 – 40 tisuća pokreta u minuti ili 125 – 333 Hertza.

MEGASONEX® vam omogućuje kontrolu kada se radi o vašoj oralnoj higijeni. Stoga možete, uz tih i nježan terapeutski ultrazvuk  koji se emitira kada god je četkica uključena, odabrati i dodatne sonične pokrete slične onima koje omogućuju i druge sonične četkice za zube. Omogućen je izbor između 9,000 i 18,000 soničnih pokreta u minuti uz ultrazvuk od 1,6MHz. Ili koristite samo ultrazvuk uz ručno četkanje, bez dodatnih soničnih pokreta. Ultrazvuk će i dalje djelovati na bakterija koje izazivaju plak.

Disqus komentari

Alacris trgovina d.o.o. - eksluzivni distributer za Megasonex za Hrvatsku

Alacris trgovina d.o.o.
Registriran trademark MEGASONEX® vlasništvo je Goldspire Group Ltd, nudimo Megasonex ultrazvučna četkica za zube, Megasonex ultrazvučni čistač jezika, Megasonex zubna pasta s hidroksiapatitom, Megasonex zamjenske glave četkice.
Copyright 2019 Alacris trgovina d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

-
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu