Jamstvo proizvođača: 2 godine

Proizvođač jamči ispravan rad četkice 2 godine. U slučaju kvara četkice ili električne opreme molimo da nam se obratite.


Goldspire Group Ltd. jamči, da proizvod dvije godine od dana kupovine nema grešaka u materijalu i proizvodnji.
 
UVJETI JAMSTVA
Jamstvo možete ostvariti uz predočenje računa za kupnju Megasonex uređaja unutar dvije (2) godine od datuma prodaje, bilo na prodajnom mjestu gdje ste uređaj kupili ili kod ovlaštenog uvoznika Alacris trgovina d.o.o. Sam uređaj ili punjač za koje se pokaže da su neispravni, zamijenit će se novim.
Jamstvo ne uključuje kvarove koji su nastali zbog nepažljivog ili nepravilnog rukovanja, odnosne nepoštivanja uputa pisanih od strane proizvođača (priloženih uz proizvod u trenutku kupnje i objavljenih na ovoj web stranici), odnosno zbog okolnosti koja se ne može pripisati greški izrade uređaja.
Jamstvo ne uključuje kvarove nastale zbog uporabe uređaja u neprikladnoj okolini.
Jamstvo ne uključuje kvarove nastale zbog mehaničkih oštećenja, pristiska, udarca i sl.

Disqus komentari

Alacris trgovina d.o.o. - eksluzivni distributer za Megasonex za Hrvatsku

Alacris trgovina d.o.o.
Registriran trademark MEGASONEX® vlasništvo je Goldspire Group Ltd, nudimo Megasonex ultrazvučna četkica za zube, Megasonex ultrazvučni čistač jezika, Megasonex zubna pasta s hidroksiapatitom, Megasonex zamjenske glave četkice.
Copyright 2020 Alacris trgovina d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

-
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu